Saturday, May 5, 2007

I'm doing my Short Semester. (2006/07)


Its been 2 weeks of short sem already. kejap jek mase berlalu..kejap jek lagi da amek shot sem.. okay, i'm taking 2 major subjects for dis semester iaitu... Company Accounting and Komunikasi Perniagaan a.k.a BM. and ade lagi 1, Tilawah class level 2...hehhe..klas mengaji Qur'an!

Company Account (CA) mmg lah terkenal dgn ke-horror-an nyer...stakat nie tak penah pun dgr senior kate subject nie senang...aduhhhh takutttt....macam gamble jek amek subject nie mase shot sem. hai..letih la amek subject ssh2 nie..last sem bagai nak giler Cost Management, dis sem CA lak..But i'll try my best to do the very best. Mesti boley punyerrrrrrrr....(sedapkan ati sendiri).

Komunikasi Perniagaan, BM. da mcm kat skola lak blaja balik bahase mlayu 1-1. kat klas pon tak panggil "madam"...panggil "cikgu"..hehe..Ish! Assignment kene publish sebijik buku berkenaan ekonomi. haiii...boring nyer topic! da la kene wat buku tu totally interesting dier punyer cover, wat iklan n promosi..ape2 lagi daa....

Tilawah Class...Alhamdulillahhhh.....kembali blaja tajwid, makhraj, sebutan n bacaan yg btol.. nasib baik ustaz Muhammad baikkkkk jek...bace salah pon tak marah, dier cakap baik2....(keh2...byk sala bace la tu maksud nyer haha..)

Seminggu ade class Monday to Thursday cam biase. Tapi relax sket lah koz sometimes 1 klas jek,sometimes 2 klas in a day. Best tol class mase shot sem..agak lepaks..tap CA banyak homework. Klu long sem mcm shot sem kan besttt....huhu..

Ok kawan2, tak tau la nak bebel ape lagi...Tu je kot..bye2..

1 comments on "I'm doing my Short Semester. (2006/07)"

amyscott on Saturday, December 13, 2008 said...

ahaha aku tau da lmbt nk komen tp aku nk mengimbas kembali masa haha aku ingt time bm nih ko present lju gile babe xde sangkut2 gile tabik spring la aku ahaha..mmg best ar wat2 buku tuh kekeke

SaLz MaLiQue

SaLz MaLiQue
| 24 years old | taurus | female | in a relationship |

Rock Readers

 

My KUNANG-KUNANG Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez