Tuesday, November 28, 2006

H.O.F.L.A.N.D.



Hey...who are these??? Hehhe...Lemme intro all of u to my buddiesss...Firstly, dis pic was taken at Adda's open house, on Saturday 12th Nov 2006...But, where's Adda?? Hahha...kiteorg ni kat umah org pun still sempat lag nak pozing...Okay, in da pic, behind from left is Piah, Shekin, Salmi, Lia..Front from da right iz Maya, Dina n Salz...Salz tu me laa...Hehhe..Ni sume my UIA's frens...I know them since kat matric lagi...Thank God to have them as my frens..Klu tak, sorang2 jela aku kat UIA tu...Hope God will bless our friendship, 4eva n evaaa.....


uih...ape kiteorg buat tuh? takkan tertdo smbl shopping kot...hehe...dis iz DINA..da first n foremost person dat i knew, 1st stepping in da UIA..eh, 1st ker..no la..but yg rapat kire dina yg 1st i kenal...ni lahhh satu2 nyer kawan spnjg 1st year kat matric..ive no other frens mase tu...ade pn tak ramai n tak rapat sgt...somethg boud her mase kat matric dlu, every morning she had 2 wait 4 me lame giller kat lobby coleg tu koz nak g class same2..n sedia maklum lah aku nie mmg slalu giller lambat trn...so dina ni la yg menanti dgn sabarrrrr....ble aku trn, dier tak marah pun..hehe...baik nyerrrrr....Burfday..05th April 1986
MAYA....ha..born on 16th April...dis gurl paling pendiam among us...klu kiteorg dok cite2 kepoh2 sume, Maya diammm jekk...Senyummm jekk...tapi klu mnde tu klaka, dier ktawe sungguh2 btol...hehhe...dier nie giller tgk tv..bley layan cd smpi subuh...Now dier rummate ngan dina...Determined to major in Bussiness ek? Gud Luck Maya!!

Nextt....LIA...konon2 paling mude among us laa...lahir 28th July 1986...Tapi dier matured sebenarnyer..dr segi pemikiran dan penampilan..Lia ni mmg my talking buddy!! klu bercakap ngan dier nie smpi esok esok esok pun takkan abisss....klu bosan cari jelah dier utk berbual..hehe...dier nie juga tmpat aku meluahkan segale bebelan..im not a loyal penulis diary, but my journal sume msk telinge lia ni ha..haha..haaa...klu kat matric tad c dina asyik kene tggu jek kat lobby, but kat gombak ni, si lia nie ler tukang kejut kan aku bgn tdo nak g class..lagi2 mase short sem..slagi dier tak dtg blk, gwe tak bgn!! haha...thanx lia...n Coriiii......

Haa...My rumate...! SALMI. Dier nie kenal kat matric lag but kat gombak br la close since 1 blk...bley masuk kpale..pape hal pun bley ckp2 ngan dier..dier nie juge lah pendorong saye nak blaja..koz dier rajin sgt kat blk...asyik stadiii jekkk...Salz pulak..asyik tdoooo jekk haha...Burfday ble Salmi? 29th May 1986..A month after mine..

Thennn...SHEKIN's turn...diz is also a Taurean like me...born on 12th May 1986...haa...Shekin ni another driver slain i among our frens...Slalu konvoi 2 keta nie nak g makan mane2...siap penah abis minyak tgh jalan lagi huiii.....Memorable btol lahhh...takkan lupe punyer penah naik keta ko lapan org skali gusss haha....!!! Shekin ni slalu bz jek ngan cik Niza dier..dating aje...kat library gitu!! Hehhe..skali2 ingat la dinner ngan kiteorg ek..

Ha ni haaa….Dak PIAH…Ade pon, ingatkan tak de tadi…Ni dier minah paling kecoh skali...Bising ajek klu tak de dier ni aman dunie...Hikhik...Dier ni, klu tak de ngan aku, aku trs jadi pendiam..ceh yeke..Piah ni kenal mase same2 klas arab kat matric..dier terrer arab nih jgn main2..so aku yg tak terrer nie ngendeng2 la ngan dier...Slalu gler wat bising gelak2 smpi kene sound ngan lecturer...Dah mcm kat tadika lak..byk kali lak tu kene sound...dari awal sem smpi hujung sem kene sounnnndddd aje....Hmm...tak pelah, kene sound pun kami tetap gembire sentiase....Ble tarikh keputerian ko? 02nd March 1986..
Eh, sape niiiee?? Laa...SHIDA ropenyer! Eh, nape ko tak de dlm gambar atas tuh? Haaa....dier ni mmg! Klu ajak meronggeng sesame mmg susah lah nak join...Malas la..Nak stadi lah..Lom abis cover chapter lah..Ade quiz lah..Ngengade...kene pakse baru turun...Tu pun kengkadang jek..Ek shida..Jom laa kengkadang makan ngan kitorang...Asyik stadi jek ko ni...Ye lah, mmg ptt pun pointer ko gempak..tak macam gwe...Terumbang ambing...! Ha, dier ni paling tua antare kitorg, February 1986..and mmg lah dier nie yg paling matured pun...Takkan mcm dak2 lain yg kat atas tuuuu..Huhuuuu....

H - Hope

O - Our

F - Frenship

L - Live

A - And

N - Never

D - Died


4 comments on "H.O.F.L.A.N.D."

Carnicero said...

HAH!!! My God... nvr thought dat she would post diz... but she did!!! her precioussssss.... hahaha

SUPERNOVA on Thursday, November 30, 2006 said...

ha ah la ammm.....u yg bagi dat "title"... my PRECIOUSSSSS.... hahaha....

Anonymous said...

huhuaa...wakakak...nape si 'carnicero' nk join jadik our PRECIOUS buddy gak ker?heheeh.leh je join..welcome to da club..hehhe..u can get da application form frm mis salz..eh...huaa...ouh salz?ko dok citer pasl sume org eh?ko x sedar org lain nk kutuk ko berbakul2..heheh...watevr..it is a great effort babe!!

Anonymous said...

anonymous tue aku tau salz!!heheh..dark_angel...

SaLz MaLiQue

SaLz MaLiQue
| 24 years old | taurus | female | in a relationship |

Rock Readers

 

My KUNANG-KUNANG Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez